Over ons

“De Wegwijzer’ Business Consultancy” is een organisatie die ondernemers hoofdzakelijk helpt te werken aan hun competenties om zo sterke ondernemingen te creëeren en te leiden. Indien nodig bieden wij ook technische hulp terzake produktverbetering, marketing van het product of dienst en in de financieel-administratieve organisatie.

Ons doel is om sterke, concurrerende organisaties te helpen creëeren en vormen, middels het verstrekken van duurzame training, informatie en ondersteuning via onze deskundigen, persoonlijk, telefonisch als ‘online’.

Onze specialisten hebben elk hun expertise op het gebied van Business-startup en businessmanagement, strategische businessgroei, marketing, bancaire diensen w.o. financiering, juridische kennis, handelsrelaties (lokaal en internationaal) en techniek. Uniek bij ons is, dat U ook gelinked kunt worden aan ons Korps van gepensioneerde, ervaren Businessmanagers binnen vrijwel elke sector!

Onze Visie is om úw partner te zijn op weg naar groei, sterk in het verstrekken en toepassen van relevante markt- en productinformatie en kennis, alsook in het bieden van de nodige operationele steun teneinde uw organisatiedoelen te bereiken

Onze Missie is om dé specialist te worden voor een vlotte bedrijfsstart en gezonde bedrijfsgroei middels het leveren van betrouwbare practische informatie, kennis en duurzame ondersteuning in de vorm van trainingen, coaching (persoonlijke en groeps) voor een positief bedrijfsresultaat.

  

Kernwaarden
• Deskundigheid
• Kwaliteit
• Resultaat- en oplossingsgericht
• Persoonlijk en bereikbaar

Hoe doen wij het?
1. Door middel van Up to date counseling, training en technische assistentie in alle aspecten binnen het management.
2. Oplossingensmodellen ontwikkelen voor bedrijfsgerelateerde (operationele en commerciële) problemen.
3. Specialistische ondersteuning bieden bij klantenwerving, marketingcampagnes, netwerkevenementen.

De Manager

Nancy Elshot-Chelius studeerde in 2001 af als Macro-econoom aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname en voltooide daarna succesvol haar Master’s studie aan de Arthur Lock Jack University of the West indies, specialisatie: Small Business and Retail Management. Hiermee vestigde zij zich als Gecertificeerd ‘Small Business Consultant’.

Voorts heeft zij reeds 26 jaren managementervaring opgedaan bij twee bankinstellingen in Suriname (de Stichting Surinaamse Volkscredietbank en de Hakrinbank N.V.).

Haar specialisaties zijn:
• Strategische businessplanning en ontwikkeling
• Marketing
• Bedrijfsfinanciering
• Financieel Management